Kóbor macska

Rossz pénz nem vész el

2023. nov 20.

Hogyan válassz autósiskolát? 5+1 tipp!

írta: Hegedüs Evelin
Hogyan válassz autósiskolát? 5+1 tipp!

A hibáimból tanulva, hogy nektek ne kelljen elkövetni őket, megosztok veletek pár jó kis tapasztalatot, hogyan lehet kiszűrni még beiratkozás előtt, a kókler autósiskolát és nagy ívben elkerülni őket.

car-6359827_1280.jpg

 (fotó: pixabay)

  1. Nézzétek meg az iskola honlapját, az már árulkodó jel!

Ha nincsen honlapja, 2023-ban az is jelzi, hogy valami nem oké. Ugyanis a képzőszerv köteles a honlapján az adott tanfolyamra vonatkozó információkat háromhavonta aktualizálni és egyértelműen, könnyen olvashatóan és félreérthetetlenül feltüntetni. Több mérőszámot is közzé kell tenniük az iskolára vonatkozóan, mint például a Vizsga Sikerességi Mutatót .

Ez jelöli, hogy a vizsgákból milyen arányban tettek a tanulók sikeres vizsgát. Még ...

Tovább Szólj hozzá

siker gondolatok vizsga kresz vezetes jogositvany oktato atveres belfold autosiskola

2022. dec 16.

Kihagyhatatlan Adventi vásár!

írta: Hegedüs Evelin
Kihagyhatatlan Adventi vásár!

Még 1 hétig kipróbálhatod ezt az élményt!

Budapesten már jól ismert adventi vásárokhoz viszonyítva, épp itt az idő kicsit kirándulni a határon túlra. A sofőrökre is tekintettel, tökéletes választás vonattal ellátogatni Bécsbe, ahogy mi is tettük. 

becs_varoshaza_1.jpg

( Fotó: Pinterest)

MÁV oldalán utána jártam, milyen lehetőségek vannak a jegyvásárlásra. Majd belebotlottam az Advent eurocity nevezetű járatba. Azért találtam különlegesnek, mert külön étkezőkocsi is van az első osztály mellett, ahol reggelitől kezdve különféle főételekig, mindenki megtalálja a számára megfelelő ínyencséget. Nekem például a tojásrántotta pompás reggeli volt, amivel simán kihúztam ebédig.

  1671203248829.jpg

A másodosztályra szólt a jegyünk, viszont nem kerestük meg végül a helyünket, mert annyira jó ...

Tovább Szólj hozzá

budapest blogger utazás máv külföld túra kirándulás határontúl Bécs Ausztria Karácsony Advent Vienna travelhungary kobormacska Adventivásár Karácsonyivásár Christmasmarket adventeurocity

2021. júl 23.

Badacsonyi nyár.

írta: Hegedüs Evelin
Badacsonyi nyár.

Amikor arra gondolok, hogy eltöltök egy hétvégét Badacsonyban, akkor egy aranyos borvidék jut eszembe, egyszerű emberekkel és borospincékkel, melyek egymást érik. Szinte az is történt, mint amire számítottam.

img_20210710_201959-01.jpeg

Szerintem teljesen megéri megtanulni snapszert játszani, mert ha ügyes vagy akár egy ilyen hétvégét is nyerhetsz, vagy "bukhatsz" egy erdélyit. Igazából úgy kezdődött a játék, ha vesztek akkor én állok egy erdélyi utat, ha pedig nyerek akkor irány Badacsony. 

Végül fülig érő szájjal a világ összes büszkeségével húztam be az utazást, viszont nem volt szívem az all inclusive-hoz, így ragaszkodtam hozzá, a szállást intézem. Kinéztem booking-on ragyogóan egy olyan helyet, amiről azt gondoltam, ha rossz idő lesz és nem ...

Tovább Szólj hozzá

blogger balaton magyarország belföld kirándulás nyaralás travelhungary kobormacska

2020. dec 09.

Utazni egy helyben.

írta: Hegedüs Evelin
Utazni egy helyben.

Eltűntem. Nem azért, mert nem írtam, csak bele estem abba a hibába, mint sajnos sokunk, hogy a fióknak írunk kizárólag. Ez kicsit önzőség is lehet és félelem is, vagy csupán a lustaság? Rám például az összes igaz, de majd eljön az idő, amikor azoknál a jegyzeteknél is a végére érve, lenyomom a közzététel gombot. 

utazniegyhelyben.jpg

(kép: Bolvári Ildikó Csilla)

Az utóbbi időben a bezártság ellenére, amikor ugyanis kénytelenek vagyunk magunkban jól érezni magunkat és úgy egyáltalán elviselni magunkat azt vettem észre, hogy én nem is tudom már elviselni magamat egy tehetetlen ember vagyok a kanapén fekve és megrémültem a tudattól, hogy biza innentől már ez lesz. Belekényelmesedve a mackónadrágba, nap fénypontjaként pedig epekedve várhatom, ...

Tovább Szólj hozzá

blogger utazas gondolatok lemondás elfogadás elengedés kóbormacska kobormacska magyarutazás

2020. aug 12.

Felejthetetlen hétvége Székelyvarságon

írta: Hegedüs Evelin
Felejthetetlen hétvége Székelyvarságon

A székelyvarsági kirándulás, csak egy randinak indult, majd 2 napig tartó mulatság lett belőle. Nem lepődtem meg annyira, mert a papírkutyákból már megtanultam, A dolgok a legritkább esetben történnek úgy, ahogy azt az ember elképzeli.

miazatollfocii.jpeg

Voltak pillanatok, amikor ültem a hintán és azon gondolkodtam, hogy kerülök ide, és hányan lennének most a helyemben. Az egész úgy kezdődött, hogy Humbákfölde fesztiválon összejöttem Vékony Úrral, aki a TrollFoci All Stars csapat egyik játékosa. Június végén volt a fesztivál, majd 2 héttel később elmentem Erdélybe a rokonokhoz, Tusványosra, igen ott adtam az interjút is a fapados wc-ről ( amiről a cikk itt olvasható ) és 2db lakodalomban is részt vettem, minden hétvégére program volt. Eljött ...

Tovább Szólj hozzá

sport foci utazás külföld magyarfoci emlék barátság kirándulás határontúl dézsa Erdély Trollfoci kóbormacska Székelyvarság kobormacska Lövéte trollfociyoutubechannel

süti beállítások módosítása